• Events
  • Crazy 90s Rooftop Party 2021

Zaterdag 31 juli 2021 (18:00 - 24:00): Crazy 90s Rooftop Party

Let's Go Party!

De knaldrang is inmiddels ondraaglijk, hoe lang hebben wij elkaar niet gezien op de dansvloer?! Maar het gaat nu toch echt eindelijk gebeuren! Want de ultieme 90's throwback: CRAZY 90s komt exclusief op zaterdag 31 juli 2021 naar het dakterras van Podium Victorie voor een knotsgekke Crazy 90s Rooftop Party!

Ja je leest het goed, hét überpopulaire 90's spektakel van Alkmaar en omstreken, komt jullie verwennen met een bizar en awesome outdoor knalfeest waar je al maanden keihard naar loopt te snakken!

LINE UP: DJ JEAN & MC MARON HILL l JODI BERNAL l SANDER DEN OUDEN l DJ DNS l TBA.. 

Met maar liefst 600 uitzinninge partypeeps gaan we létterlijk zwaar uit ons dak!!! Lekker meebrullen met de leukste Eurodanceklappers, vol gas hakken op de Happy Hardcore klassiekers, geniet van die zwoele zomerse 90's R&B krakers en Jump Around! met de vetste Hip Hop-classics. We gaan voor een ramvol uitzinnig dakterras met een hele dikke dj-line up en crazy acts! Heb je er al zin in?! Nou wij ook! "Cuzz There Ain't No Party, Like A 90s Party!!!" :)

De voorverkoop start donderdag 01 juli as. om 10:00 uur.   

Min. leeftijd is 18+ (ID verplicht). Ga hier naar de ticketshop >> 

Let op: Mensen met tickets voor de (verplaatste) Crazy 90s van 27 november as. kunnen er ook voor kiezen om hun ticket te verzilveren en naar deze rooftop editie te komen (de ticket is dan niet meer geldig voor 27 november). Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan even een mail naar info@rejoice-events.nl.

Disclaimer
Vanuit overheidswege is bij Podium Victorie momenteel "testen voor toegang" verplicht gesteld. Voor meer info en/of afspraak: website Testenvoortoegang 

Mochten er vanwege restricties vanuit de overheid, wijzigingen zijn in tijden en data, dan blijft je ticket geldig voor de aangepaste datum. Er is helaas geen mogelijkheid tot refund.

meer lezen