CRAZY 90s::2 UNLIMITED Live

Zaterdag 23 november 2019 een nieuwe editie van het populaire 90's-spektakel: CRAZY 90s in Podium Victorie Alkmaar. CRAZY 90s is niet zomaar een 90s-feestje, Crazy 90s staat al meer dan 10 jaar garant voor een moddervet spektakel met altijd uitbundige partypeeps. Resident en Mastermixer Dvd-j Devious (o.a. bekend van de Radio 10 Powermix) komt met zijn arsenaal aan geremasterde 90s-videoclipclassics de dansvloer op zijn kop zetten en we strikken de échte 90s helden om die gekke 90s-vibe helemaal te doen herleven. Een absolute throwback met die party-feel van toen!

Deze editie, een exclusief live optreden van de legendarische 90s heroes: 2 UNLIMITED. De meest succesvolle eurodance act, domineerde wereldwijd alle hitlijsten, een ware 90's-hitmachine! Je kent ze vast wel van hits als: No Limit, Twilight Zone, Get Ready For This, Let The Beat Controle Your Body, Jump For Joy enz enz. Sinds 2016 treden ze op in de huidige formatie (Anita is vervangen door Kim) en één blik op hun agenda laat zien dat zij continue (wereldwijd) rondtouren met een waanzinne vette show! Ze zijn dan ook nog zelden in Nederland te bewonderen, maaaarrrr Crazy 90s heeft ze weten te strikken voor een exclusieve show in Noord-Holland! :)

In area 2 de beruchte Strictly Happy Hardcore Allnighter met Dj's Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium). Hak je eigen, de hele avond stuk op de ekte happy hardcore klassiekertjes!

Afgetopt met Crazy Entertainment word dit natuurlijk weer een groot gekkenhuis! Heb je ook zin om kapotlos te gaan op al die geweldige 90s-klappers?! Dan mag je deze editie zé-ker niet missen! Maar wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak al vóóraf uitverkocht!

Voorverkoop start zondag 31 maart om 12:00 uur!

Wees er snel bij, want deze kon nog weleens harder gaan dan een malle gabber op glad ijs! En Crazy 90s is sws vaak al vóóraf uitverkocht!

Line up:  2 UNLIMITED live l DVDJ DEVIOUS l  Area 2: STRICTLY HAPPY HARDCORE ALLNIGHTER met OMINOUS & SEQUENCE (Thunderdome/Defqon).

Datum: 23 november 2019
Tijden:
Van 21:00 tot 03:00
Min. leeftijd:
18+ (ID verplicht)

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@crazy90s.nl

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

volg ons op instagram

 

Bestel tickets
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op