CRAZY 90s

Alkmaar 07-10-2020

Verplaatsing Crazy 90s met Twenty 4 Seven feat. Nance (28 november 2020)

Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen, die vorige week maandag zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid én de onzekerheid over eventuele nieuwe aankomende extra maatregelen, is het helaas niet mogelijk Crazy 90s dit jaar nog door te laten gaan.

Wij dienen de Crazy 90s-editie met live Twenty 4 Seven feat. Nance dan ook verplaatsen naar een nieuwe datum en deze wordt: zaterdag 24 april 2021. Natuurlijk is het nog onzeker of het in het voorjaar allemaal wel mogelijk is, dus ook de najaarsdatum van 27 november 2021 staat al in optie bij het management van Twenty 4 Seven en Podium Victorie. Want er zal toch ooit wel weer eens gedanst mogen worden, gaan wij in ieder geval wel van uit!

Wij willen jou als Crazy 90s-bezoeker heel erg veel bedankjes geven voor jullie steun, geduld en begrip en natuurlijk blijven jouw tickets geldig voor één van de komende edities van Crazy 90s en wij beloven dat wij van de eerste editie, dát we weer mogen dansen, een enorme knaller gaan maken, PROMISE!!!!

Bij evt. vragen kun je het beste even een mail sturen naar: info@rejoice-events.nl

Wij wensen iedereen veel sterkte, maar vooral veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!

"its gonna be allright!" #keepon #bestrong

Alle tickethouders zijn inmiddels per email geïnformeerd over de nieuwe datum.

#staysave

Rejoice Events

---------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 24 april 2021 een nieuwe editie van het knotsgekke en überpopulaire 90's-spektakel: CRAZY 90s in Podium Victorie Alkmaar. CRAZY 90s is niet zomaar een 90s-feestje, Crazy 90s staat al meer dan 10 jaar garant voor een moddervet spektakel met altijd uitbundige partypeeps. Resident en Mastermixer Dvd-j Devious (o.a. bekend van de Radio 10 Powermix) komt met zijn arsenaal aan geremasterde 90s-videoclipclassics de dansvloer op zijn kop zetten en we strikken de échte 90s helden om die gekke 90s-vibe helemaal te doen herleven. Dé ultieme 90s-throwback met die party-feel van toen!

In area 2 de beruchte Strictly Happy Hardcore Allnighter met Dj's Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium). Hak je eigen, de hele avond stuk op de ekte happy hardcore klassiekertjes!

Afgetopt met Crazy Entertainment word dit natuurlijk weer een groot gekkenhuis! Heb je ook zin om kapotlos te gaan op al die geweldige 90s-klappers?! Dan mag je deze editie zé-ker niet missen! Maar wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak al vóóraf uitverkocht!

Voorverkoop EARLY BIRD TICKETS start zaterdag 30 november om 12:00 uur! >> KLIK HIER VOOR DE TICKETSHOP

Wees er snel bij, want deze kon nog weleens harder gaan dan een malle gabber op glad ijs! En Crazy 90s is sws vaak al vóóraf uitverkocht!

Line up:  TWENTY 4 SEVEN feat. NANCE l DVDj DEVIOUS l Dj DNS (Redbull Tre3style) l Zaal 2: Happy Hardcore Allnighter: Ominous & Sequence

Datum: 24 april 2021
Tijden:
Van 21:00 tot 03:00
Min. leeftijd:
18+ (ID verplicht)

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@rejoice-events.nl

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

 

Bestel tickets
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op