CLUB 40 'MOULIN ROUGE'

CLUB 40 'Moulin Rouge'

- Absolute dresscode Red and/or Black -

De stijlvolle donkere-dagen-voor-kerst-editie van de populaire 35+ Clubnight Club 40 op zaterdag 17 december 2022.

Dit jaar gaan we over de top en volledig op chique in 'Moulin Rouge' sferen! Dompel jezelf onder in de stijlvolle Parijse Nachtclub en laat je verrassen door fantastische shows vol veren, pailletten en vooral veeeel glitters! Stap in een wereld van glamour en spektakel, voel je vrij, dans je wild, ontdek jouw 'Bohemian Spirit', raak betoverd en vind de liefde!

Deze avond staat in het teken van de legendarische Parijse nachtclub die vele tot de verbeelding spreekt en wij gaan dan ook zorgen voor die extravagante en spektaculaire WOW-feel. 

Voor een optimale beleving hanteren wij een absolute dresscode aan de deur, so 'dress to impress' in Black or Red of beide...

Ticketprijs is wat hoger dan wat je van ons gewend bent, maar we gaan er dan ook een absolute 'Night to Remember' van maken, zodat je een week later, tijdens je kerstdiner, nóg met glimmende oogjes en binnenpretjes zal nagenieten. 'So Get Ready, for the Moulin Rouge!'

De presale is gestart en wees er op tijd bij want we verkopen vooraf (bijna) altijd uit. Ticketprijzen zijn incl. ticketfee en btw, excl. transactiekosten.

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@rejoiceevents.nl

 Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoiceevents.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

-------------------------------------------------

Minimale leeftijd is 35+ of je bent jonger, maar in gezelschap van 35+, dan ben je ook welkom! 

-------------------------------------------------

Powered by Rejoice Events.

 

Ticketshop CLUB 40
Wil je meer weten of heb je speciale wensen?

Neem contact met ons op via onderstaande buttons