CLUB 40 met BEN LIEBRAND [3-HOURSET]

CLUB 40 met BEN LIEBRAND [3HOURSET]
 
Dit jaar is het exact 40 jaar geleden (1983 - 2023) dat hij zijn allereerste GrandMix op oldschool tape naar Hilversum bracht! Wie zat in de 80's niet op vrijdagnacht klaar met zijn cassettedeck om de Grandmix op te nemen? Wij wel in ieder geval! Daarom met gepaste trots en een vleugje jeugdsentiment kunnen wij bekendmaken dat -in dit speciale jubileumjaar- MR GRANDMIX de inspirator van veel danceliefhebbers en dj's en producers....The One And Only......*tromgeroffel*.....: Ben Liebrand!!! exclusief @ CLUB 40 met BEN LIEBRAND [3hourset] de presale is vandaag gestart, Ticketshop: bit.ly/3JRqorS. Party On!
 
De tweede zaal staat in het teken van heerlijke uplifting housetunes: "HOUSEMUSIC ALLNIGHTLONG' 

De presale is gestart en wees er op tijd bij want we verkopen vooraf (bijna) altijd uit. Ticketprijzen zijn incl. ticketfee en btw, excl. transactiekosten.

Speciale wensen? Neem dan contact met ons op via: info@rejoiceevents.nl

 Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoiceevents.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

-------------------------------------------------

Minimale leeftijd is 35+ of je bent jonger, maar in gezelschap van 35+, dan ben je ook welkom! 

-------------------------------------------------

Powered by Rejoice Events.

 

Ticketshop CLUB 40
Wil je meer weten of heb je speciale wensen?

Neem contact met ons op via onderstaande buttons