CLUB 40 Live: ESTHER & ANITA (ex Dolly Dots)

CLUB 40 Live: Esther & Anita (ex Dolly Dots)

“Just A Little Bit More”

Ex Dolly Dots leden Esther en Anita treden zaterdag 16 december live in Podium Victorie op met hun ijzersterke, compacte "midnight show" waarin diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten. Een show met een vette knipoog naar de 80s en 90s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en vooral danceable!

Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen vormde Esther & Anita de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. De groep wist méér dan 25 hits te scoren zoals: ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’ zijn anno nu nog steeds immens populair. 

Overal waar ze komen laten ze een onuitwisbare indruk achter, en weten ze het publiek volledig voor zich te winnen. Niet in de laatste plaats door het grote meezinggehalte tijdens hun shows. Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

BIG HITS ON BIG SCREENS DVDJ Dennis Verheugd zal deze editie zijn arsenaal aan geremasterde videoclips op mega ledscreens laten shinen. Zijn monsterlijke mixen hebben al menige dansvloer in vuur en vlam gezet.

Zaal 2: HOUSEMUSIC ALLNIGHTLONG In de tweede zaal gaan weer de lekkerste houseplaatjes gedraaid worden met o.a. "rising star" KIM KAOS. 

Kim Kaos is Nederlands nieuwste opkomende dj-talent. Opgroeiend in Rotterdam, raakte ze al op zeer jonge leeftijd besmet met House Music. Ze studeerde enkele jaren klassieke piano, tot de dag dat ze Housequake's Roog & Erick E zag en hoorde optreden. Vanaf dat moment besloot ze zich te wijden aan het leren van het vak van dj-en. Niet alleen de muziek intrigeerde haar, maar ook het ambacht en de kunst van het dj'en en produceren. Vanavond kun je haar draaikunsten checken en los gaan op de dikste housetracks.

Voorverkoop is inmiddels gestart!

CLUB 40 :: WE CREATE YOUR PERFECT NIGHT OUT!

CLUB 40 – 35+ Clubnight I Zaterdag 16 december 2023 I 21:00 – 02:30 uur

Min. Lft 35+, ben je jonger en in gezelschap van 35+ dan ben je ook welkom!

Ticketshop CLUB 40
Wil je meer weten of heb je speciale wensen?

Neem contact met ons op via onderstaande buttons