CLUB 40 De Revue

CLUB 40 “De Revue” organiseert nu seated shows in de Victorie!

De nachtclubs blijven dicht voor danceliefhebbers, de festivals kijken al naar het volgende jaar en wij missen natuurlijk ook de altijd supergezellige en drukbezochte Club 40-avonden en we willen dan ook wat gaan organiseren zodat we elkaar tóch weer kunnen ontmoeten en wij jou weer kunnen entertainen!
 
Zo is “CLUB 40 - DE REVUE” ontstaan. Een nieuw ding, een seated show met een aaneenschakeling van stijlvolle (dans)shows, surprise acts, de beste hits & videoclips, fingerfood & amuses en een welkomstdrankje passeren "De Revue" en dat alles in een sfeervolle “jazzclub”-setting. Het is anders dan een stomende dansvloer zoals jullie van ons gewend zijn, dus het is een beetje vreemd, maar best wel lekker!
 
Zaterdag 22 augustus gaan we "De Revue" organiseren voor onze trouwe bezoekers. De zaalopstelling is dusdanig dat we voldoen aan de huidige richtlijnen (1,5 mtr afstand) en daarnaast is de luchtversing in Victorie ook prima op orde, dus no worries.

De voorverkoop is inmiddels gestart en je kunt kiezen tussen de Evening Show (20:00-22:30 uur) en de Late Night Show (23:30-02:00 uur). Een 1-Table Ticket is geldig voor twee personen, mocht je met een groep een aantal tafels willen reserveren, dan kan dat natuurlijk! Kies bij je bestelling dan voor de 2-Tables (4 pers), 3-Tabels (6 pers), 4-Tabels (8 personen). 

Minimale leeftijd is 35+, jonger ben je natuurlijk ook welkom, maar wel in gezelschap van 35+.

CLUB 40 “DE REVUE” – We Create Your Perfect Night Out!

Ticketshop Club 40 De Revue
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op