• Events
  • CLUB 40 (35+ Clubnight)

01 juni CLUB 40 Live: MAI TAI

Nieuwe editie van de populaire 35+ clubnight: CLUB 40 in Podium Victorie Alkmaar. Voorverkoop is gestart!

CLUB 40 Live:  MAI TAI (One of the greatest female groups from the ‘80s)

Op zaterdag 01 juni is Podium Victorie, de “favo place to be' voor 35-plussers. Bij Club 40 staat de sfeerbeleving bovenaan, Dvd-j’s zetten hierbij de juiste muzikale toon, met de beste Hits & Clips toen en nu en met heerlijke fingerfood en stijlvol entertainment worden de feestvierders extra in de watten gelegd. Zaterdag 01 juni een EXCLUSIEF liveoptreden van de legendarisch 80’s discoqueens: MAI TAI.

Mai Tai bestormde in de jaren '80 de hitlijsten met wereldhits als: History, Female Intuition, Body And Soul, What Goes On, Turn Your Love Around, Am I Losing You Forever, etc, etc. Na een break werd in 2007 een nieuwe versie van “Body and Soul” opgenomen, wat vanwege de huidige hippe 80s-disco throwback, opnieuw een clubhit in Engeland opleverde. Dit jaar is Mai Tai terug, met de originele zangeressen Jetty Weels en Caroline de Windt en aangevuld met powerfull backing vocals, rocken deze “Powerladies of Disco” als nooit tevoren! Op 16 februari jl. was Mai Tai nog speciale gast in de Ziggo Dome bij “The Ladies of Soul” (met o.a. En Vogue en Glennis Grace) en dat leverde echt alleen maar superpositieve en enthousiaste reacties op.

2019 en 2020 staan in het teken van “The Greatest Hits Tour” en CLUB 40 heeft de dames voor zaterdag 01 juni weten te strikken voor een swingende show van pure 80s disco, zoals je die nog zelden meemaakt!

Naast Mai Tai draait o.a. DVDJ Dennis Verheugd (Radio 10) zijn vetste videoclips en in zaal 2:  “HOUSEMUSICallnightlong”, maar de verdere line-up maken we binnenkort bekend!

De voorverkoop start zondag 24 februari om 16:00 uur en tickets zijn verkrijgbaar via de Club 40-Facebookpagina en www.club40.nl Check online ook onze 4- en 10-Pack tickets. Let op: min. leeftijd is 35+.  Jonger? Dan ben je ook welkom, mits je in gezelschap bent van 35+. Speciale wensen? Neem dan contact op via: info@rejoiceevents.nl.

CLUB 40::The Best Disco In Town! is powered by Rejoice Events.

 

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

 

Ticketshop CLUB 40
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op