• Events
  • CLUB 40 (35+ Clubnight)

19 oktober CLUB 40 met BEN LIEBRAND

Zaterdag 19 oktober CLUB 40 met BEN LIEBRAND (3 hourset) in Podium Victorie Alkmaar. Voorverkoop gestart! 

 

CLUB 40 met BEN LIEBRAND (3 hourset)

Op zaterdag 19 oktober in Podium Victorie, de “favo place to be' voor 35-plussers. Bij Club 40 staat de sfeerbeleving bovenaan, Dvd-j’s zetten hierbij de juiste muzikale toon, met de beste Hits & Clips toen en nu en met heerlijke fingerfood en stijlvol entertainment worden de feestvierders extra in de watten gelegd. Zaterdag 19oktober een EXCLUSIEVE 3 HOURSET van GRANDMIXER BEN LIEBRAND!

Ben Liebrand werd legendarisch in de 80’s met zijn wekelijks nachtelijke radioshow In The Mix en zijn jaarlijkse Grandmixen. Wie zat er niet s'nachts om 02:00 uur klaar om de casetterecorder op Rec. te drukken wanneer de non stop In The Mix werd uitgezonden. Tegenwoordig heeft hij nog steeds zijn mixen op Radio 10 en treed hij m

Naast Ben Liebrand draait DVDJ Dennis Verheugd (Radio 10) zijn vetste videoclips en in zaal 2: “HOUSEMUSICallnightlong”, waar de hele avond de heerlijkste groovy house(classics) worden gedraaid.

De voorverkoop is al in volle gang. Early Birds zijn al uitverkocht, reguliere tickets zijn verkrijgbaar via deze site of de Club 40-Facebookpagina. Check online ook onze 4- en 10-Pack tickets. Let op: min. leeftijd is 35+.  Jonger? Dan ben je ook welkom, mits je in gezelschap bent van 35+. Speciale wensen? Neem dan contact op via: info@rejoiceevents.nl.

CLUB 40::The Best Disco In Town! 

Let op: Tijdens onze evenementen worden video en foto-opnames gemaakt ter promotie van onze evenementen. Als bezoeker danwel deelnemer aan onze events, geef je Rejoice Events toestemming om beeldmateriaal (foto+video), waar je mogelijk op staat, te gebruiken voor communicatie-doeleinden. Mocht je hier niet accoord mee zijn, kun je dit aangeven bij onze fotografen op de avond, of achteraf het beeldmateriaal laten verwijderen. Dit kun je melden via het volgende emailadres: info@rejoice-events.nl. Rejoice Events zal dan direct de beelden verwijderen van haar website of social media kanalen.

 

Ticketshop CLUB 40
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op