20 Years Housequake - vrijdag 31 maart in Podium Victorie Alkmaar

HOUSEQUAKE 20 YEARS CLUBTOUR 2023

***dit evenement is uitverkocht***

HOUSEQUAKE, de bekende muzikale samenwerking en tussen houselegendes Roog en Erick E, bestaat in 2023 maar liefst 20 jaar! Dat is niet mis en zij gaan dat vieren met een dikke clubtour langs alle grote podia en Alkmaar wordt daarbij natuurlijk niet overgeslagen! Vrijdag 31 maart 2023 rollen zij dan ook hun show uit, in de grote zaal van Victorie, voor een kneiter van een housespektakel van nu al epische proporties!

Dutch Superstar Dj’s Erick E & Roog startten hun carrière in de jaren ’90. Waar Roog pionierde met multi-decks optredens en soul-driven tracks uitbracht als HARDSOUL en Erick E op dat moment furore maakte als resident van de legendarische ROXY-club in Amsterdam en houseklassiekers uitbracht op baanbrekende labels als WORK records.

Met het HOUSEQUAKE-duo achter de knoppen, ontstaat er eigenlijk altijd iets moois en unieks op het podium, de perfect mix van hoogwaardige elektronische dancemuziek gecombineerd met een dikke show eromheen. In-sync headbangend, droppen zij accapella’s over ritmes, loops, fx en creëren zij spontane live mashups, waar zij elke dansvloer mee overweldigen;
“always with a big smile and in close-contact with the crowd”.

Erick E & Roog gaan deze speciale avond een exclusieve ‘3HOURSET’ verzorgen. De kick off wordt gedaan door Jasper Clash en de closing set door Kim Kaos, die met haar dampende mix van house en techhouse de dansvloer genadeloos tot kookpunt zal brengen.

De presale voor dit bijzondere en unieke housespektakel start Donderdag 03 november om 10:00 uur! Wees er snel bij wat deze gaat absoluut history-making worden!

Tickets zijn verkrijgbaar via het event op Facebook en de websites van podiumvictorie.nl en rejoice-events.nl.

Voor accreditatie en/of speciale wensen kun je het beste even contact opnemen via: info@rejoice-events.nl

Ticketshop